دانلود پاورپوینت آشنایی با یکسری از رشته ها گرایش های مرتبط با نساجی و پوشاک جهت رشته نساجی در قالب 50 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

مهندسی نساجی (به انگلیسی: Textile engineering) مسئولیت تولید انواع منسوجات اعم از انواع پوشاک، کف‌پوش‌ها مثل فرش و موکت و منسوجات مورد استفاده در صنایع دیگر را بر عهده دارد. صنعت نساجی یکی از قدیمی‌ترین صنایع و دومین صنعت ایران بوده از لحاظ تعداد شاغلان، در سطح زیربنای کارخانه‌ها و تعداد واحدهای تولیدی، بزرگترین صنعت کشور ایران است. امروزه نمی‌توان همچون گذشته صنعت نساجی را به روش استاد و شاگردی از نسلی به نسل دیگر انتقال داد.

 

 

چرا که نساجی در حال حاضر صنعتی بسیار گسترده و پیچیده‌است که اداره آن نیاز به تخصص و تحصیلات دانشگاهی دارد، تخصصی که در رشته مهندسی نساجی می‌توان به آن دست یافت. امروزه نه تنها انواع پوشاک و فرش و موکت را به یاری صنعت نساجی تهیه می‌کند. بلکه برای ساخت ترمز خودرو، شریان‌های مصنوعی، جاده‌ها، هواپیماها و سایت‌های فضایی به منسوجات نیاز است. برای مثال بیش از ۵۰٪ قلب مصنوعی از الیاف نساجی درست شده‌است.

 

 

 زیرانداز و روانداز خود را به یاری این صنعت تهیه کرد. همچنین بیش از ۷۵٪ استحکام تایرها از منسوجات است و در جاده‌سازی نیز کاربرد دارد. منسوجات فنی یکی از زمینه‌های جدید و جذاب صنعت نساجی بوده که از ظرفیت رشد بسیار خوبی برخوردار است. منسوجات فنی به آن دسته از منسوجاتی گفته می‌شوند که کارایی آن‌ها مهمتر از ویژگی‌های ظاهری‌شان است.

 

 

فهرست مطالب
مهندسي نساجی (کارشناسی)
گرايش تكنولوژي نساجي
مهندسي تکنولوژي نساجي
مهندسي شيمي نساجي و علوم الياف
مهندسي پوشاک
فرصت های شغلی
منسوجات با کاربردهای ويژه
منسوجات در صنعت حمل و نقل
منسوجات كشاورزي و شيلات
منسوجات عمرانی و سازه اي
منسوجات بسته بندي
منسوجات ايمني و محافظ
منسوجات نظامی
منسوجات هوشمند